175 éves a Balatoni Hajózás

175 éves jubileum

2021-ben ünnepeljük a balatoni hajózás 175. évfordulóját, melyet nagyszabású rendezvénysorozattal, látványos aktivitásokkal tervezünk méltóképpen megünnepelni. A sorozat az egész évet átíveli, melyhez a „Tradíció és Modernizáció” szlogent társítottuk, kifejezve elkötelezettségünket a múlt értékeinek megőrzésére és a jövőbeli célok megvalósításában.

A 2021-es jubileumi év tervezett kiemelkedő eseményei

2021. április 1-október 23-ig 3 kikötőben – Siófokon, Balatonfüreden és Badacsonyban - kültéri fotókiállításon mutatjuk be az elmúlt 175 év főbb eseményeit a balatoni hajózással kapcsolatban, mely kiállítási anyag szűkebb verzióját megjelenítjük egyes személyhajók belső terében és az utastájékoztató eszközökön is. Az oldalon lejjebb görgetve betekintést nyerhet a kiállítás tematikájába, illetve az oldal alján csatolva megtekinthetik a kiállítási anyag grafikáját, valamint az egyes korszakok kiemelt eseményeinek rövid leírását képekkel bemutatva.

A Helka és Kelén nosztalgiahajók idén ünneplik 130 éves évfordulójukat. Siófokon és Keszthelyen készülünk ünnepélyes születésnapi köszöntéssel, aktivitással.

5 frekventált kikötőben – Siófokon, Balatonbogláron, Badacsonyban, Balatonfüreden és Keszthelyen - jubileumi „Road Show” kitelepülés keretében vonjuk be az ünnepi akciókba utasainkat, kapcsolódva adott települések időszakos programjaihoz. Részletek hamarosan!

Események

A Helka és Kelén nosztalgiahajók idén ünneplik 130 éves évfordulójukat. Siófokon és Keszthelyen készülünk ünnepélyes születésnapi köszöntéssel, aktivitással. 5 frekventált kikötőben – Siófokon, Balatonbogláron, Badacsonyban, Balatonfüreden és Keszthelyen - jubileumi „Road Show” kitelepülés keretében vonjuk be az ünnepi akciókba utasainkat, kapcsolódva adott települések időszakos programjaihoz. Részletek hamarosan!

Galéria