175 éves a Balatoni Hajózás

175 éves jubileum

2021-ben ünnepeljük a balatoni hajózás 175. évfordulóját, melyet nagyszabású rendezvénysorozattal, látványos aktivitásokkal tervezünk méltóképpen megünnepelni. A sorozat az egész évet átíveli, melyhez a „Tradíció és Modernizáció” szlogent társítottuk, kifejezve elkötelezettségünket a múlt értékeinek megőrzésére és a jövőbeli célok megvalósításában.

A 2021-es jubileumi év tervezett kiemelkedő eseményei

2021. április 1-október 23-ig 3 kikötőben – Siófokon, Balatonfüreden és Badacsonyban - kültéri fotókiállításon mutatjuk be az elmúlt 175 év főbb eseményeit a balatoni hajózással kapcsolatban, mely kiállítási anyag szűkebb verzióját megjelenítjük egyes személyhajók belső terében és az utastájékoztató eszközökön is. Az oldalon lejjebb görgetve betekintést nyerhet a kiállítás tematikájába, illetve az oldal alján csatolva megtekinthetik a kiállítási anyag grafikáját, valamint az egyes korszakok kiemelt eseményeinek rövid leírását képekkel bemutatva.

A Helka és Kelén nosztalgiahajók idén ünneplik 130 éves évfordulójukat. Siófokon és Keszthelyen készülünk ünnepélyes születésnapi köszöntéssel, aktivitással.

5 frekventált kikötőben – Siófokon, Balatonbogláron, Badacsonyban, Balatonfüreden és Keszthelyen - jubileumi „Road Show” kitelepülés keretében vonjuk be az ünnepi akciókba utasainkat, kapcsolódva adott települések időszakos programjaihoz. Részletek hamarosan!

Események

Művészeti pályázat

Jubileumi Művészeti Pályázat

Balatoni Hajózás Napja

Balatoni Hajózás Napja

175 éves a Balatoni Hajózás történeti áttekintés - online kiállítás

A Helka és Kelén nosztalgiahajók idén ünneplik 130 éves évfordulójukat. Siófokon és Keszthelyen készülünk ünnepélyes születésnapi köszöntéssel, aktivitással. 5 frekventált kikötőben – Siófokon, Balatonbogláron, Badacsonyban, Balatonfüreden és Keszthelyen - jubileumi „Road Show” kitelepülés keretében vonjuk be az ünnepi akciókba utasainkat, kapcsolódva adott települések időszakos programjaihoz. Részletek hamarosan!

Galéria