aji

BAHART Kártyák - Ajándékkártya

Ajándékozz hajós élményeket szeretteidnek!

Élményt adni egyszerűen, kényelmesen a BAHART Ajándékkártyáival!

Miért érdemes BAHART Ajándékkártyát vásárolni?

Biztos sokaknak okoz fejtörést, hogy jeles alkalmakra (pl. nőnap, anyák napja, névnapok és születésnapok, húsvét, karácsony, házasságkötés, stb.) vajon milyen újdonsággal lepjék meg szeretteiket. Több mint 175 éves tradícióval a háta mögött, a BAHART meggyőzően és hitelesen állítja, hogy a balatoni hajózás mindig élményt jelent. Ajándékozz egyszerűen és kényelmesen hajós élményt szeretteidnek a BAHART Ajándékkártya segítségével!

Vásárold meg a BAHART Ajándékkártyák valamelyikét személyesen a BAHART jegypénztáraiban vagy rendeld meg online az Aji Ajándékkártyák weboldalán. A kártyán szereplő egyenleg (5.000 Ft / 10.000 Ft) bármely komp- és személyhajó járatra felhasználható a vásárlástól számított következő év végéig. Az élményhez hajó visz!

Általános vásárlási feltételek

A BAHART Ajándékkártyákat bármely BAHART jegypénztárban meg lehet vásárolni a Balatoni Hajózási Zrt. személyhajó kikötőiben (hajóállomások), illetve a RÉV kikötőiben (Szántód, illetve Tihany) nyitvatartási/üzemeltetési időben. 

A kártya megvásárlásakor a kártyán szereplő összeget (5.000 Ft / 10.000 Ft) kell kifizetni.

Fizetési módok:

  • készpénz forintban

  • készpénz euroban (a teljes összeget papírpénzzel, adott napi árfolyamon számítva)

  • bankkártya

A BAHART kártyák vásárlásakor a Balatoni Hajózási Zrt. számviteli bizonylatot állít ki a vásárló által megadott adatok alapján a helyszínen. Elektronikus megrendelés esetén a számviteli bizonylatot a kártyával együtt adjuk át / postázzuk a megadott szállítási címre. A kártyakeret felhasználásakor minden esetben az igénybe vett szolgáltatásokról külön számlát állítunk ki.

 

Általános felhasználási feltételek

A BAHART Ajándékkártya megvásárlásakor a Balatoni Hajózási Zrt. a kártyán szereplő összeget feltölti az adott vásárló (azonosító adatok: számlázási adatok, kártyasorszám) jegykiadó programban szereplő egyéni folyószámla számára. Ezt követően minden tényleges komp és személyhajó igénybevételnél ez a keretösszeg csökken az adott utazásnál kiegyenlítendő összeggel. Tényleges fizetés ekkor már csak abban az esetben történik, ha a fizetendő összeg meghaladja a kártyán még aktuálisan rendelkezésre álló egyenleget. Ebben az esetben vegyes fizetési móddal egyenlíthető ki a számla.

A még felhasználható kártyaegyenleget minden igénybevétel során a kiállított menetjegyen szerepeltetjük. A kártyán szereplő keretösszeg a kártya megvásárlásának időpontjától számított következő év december 31-ig használható fel. A fentiekben jelzett időpontig fel nem használt keretösszeg elveszik, a kártyát a Balatoni Hajózási Zrt. deaktiválja.

A BAHART Ajándékkártya bármely BAHART által szervezett és indított komp és személyhajó járatra (menetrendi, séta-, programhajó) felhasználható pénztárban történő menetjegy kiváltás során az alábbiakban meghatározott feltételek szerint.

A BAHART Ajándékkártyán szereplő összeg (kártyaegyenleg) nem váltható át készpénzre, kizárólag a Balatoni Hajózási Zrt. által biztosított utazásra, hajózási szolgáltatásra vehető igénybe.

A BAHART Ajándékkártya önmagában nem jogosítja fel a tulajdonosát / használóját a kompra, vagy személyhajóra történő felszállásra. Ehhez a BAHART jegypénztárban menetjegyet kell kiváltania az utasnak, mellyel elfogadja a Balatoni Hajózási Zrt. Üzletszabályzatában rögzített utazási feltételeket. Az így kiváltott menetjegy egyúttal az Üzletszabályzatban rögzített biztosítást is tartalmazza az utazó számára. A BAHART Ajándékkártya nem jogosítja fel a használóját soron kívüli kiszolgálásra.

A nem a Balatoni Hajózási Zrt. szervezésében megvalósuló komp és személyhajó utazásokra, eseményekre, rendezvényekre a BAHART Ajándékkártya nem használható fel fizetési eszközként. (Pl. rendezvényszervező által szervezett kompkoncertek, céges hajóbérlések, stb.)

  • A kártyán szereplő összeg (5.000 Ft / 10.000 Ft) erejéig (illetve szükség szerint a maradék összeg helyszíni kiegyenlítésével) váltható ki a menetjegy a Balatoni Hajózási Zrt. komp és személyhajó járataira, bármely jegypénztárban nyitvatartási / üzemelési időben.

  • Minden érvényben lévő más kártya- és kuponkedvezménnyel összevonható ez a fizetési mód. Az aktuális kártyakedvezmények és egyéb menetdíj kedvezmények itt találhatók:

  • A menetjegy kiváltásakor az adott kedvezmény jogosultságának igazolása alapján az Ajándékkártyával kiegyenlítendő összegből levonásra kerülnek a kedvezmények.

  • A jegypénztárban kiadott menetjegyen feltüntetésre kerül a BAHART Ajándékkártyán még rendelkezésre álló, további komp és hajózási szolgáltatásra igénybe vehető keretösszeg.

  • Amennyiben a menetjegyvásárlásnál kiegyenlítendő összeg meghaladja az Ajándékkártyán még rendelkezésre álló egyenleget, akkor a különbözetet a vásárló készpénzzel / bankkártyával egyenlítheti ki. Az Ajándék kártya mellett, a maradék összeg kifizetésére csak egy másik kiválasztott fizetési mód vehető igénybe a fent felsoroltak közül!

  • Amennyiben a teljes keretösszeg felhasználásra kerül menetjegy kiváltására, a Balatoni Hajózási Zrt. az Ajándékkártyát bevonja. A kártyabirtokos kérésére és az összeg kiegyenlítése esetén a Balatoni Hajózási Zrt. az eredeti keretösszeggel újra feltölti az Ajándék kártyát. Kizárólag a kártyán feltüntetett összeggel vásárolható meg újra az Ajándékkártya.

  • A BAHART Ajándékkártya használata nem kötődik konkrét személyhez, a kártya használatát a vásárló átruházhatja más személyre.

Elveszett, ellopott kártyát a Balatoni Hajózási Zrt. nem pótol!