Hajózás a Balatonon - Balatoni Hajózási Zrt,DÍJMENTES UTAZÁS KAJLÁVAL | Bahart

Főoldal / Akciók, promóciók / DÍJMENTES UTAZÁS KAJLÁVAL

kajla ősz
kajla ősz

DÍJMENTES UTAZÁS KAJLÁVAL

Kajla, a kalandos kölyökvizsla az egész országot bejárja, és most itt az idő, hogy csatlakozz hozzá! 

Utazz akár hajóval, vonattal, autóval vagy biciklivel, látogass el az ország nevezetességeihez, és gyűjtsd a pecséteket Kajla Útleveledbe, amivel kedvezményeket is szerezhetsz. Fedezd fel Magyarország csodáit az ingyenesen letölthető mobilalkalmazás segítségével, és teszteld az ügyességedet a különböző játékokban!

Kajla Útleveleddel és diákigazolványoddal október 23-án és október 24-én (szombat-vasárnap) a két kiemelt útvonalon (Fonyód-Badacsony, Siófok-Balatonfüred-Tihany) díjmentesen utazhatsz a települések közötti menetrendi hajójáratokon! 

 

Ismerd meg a Balaton-parti települések látnivalóit, utazz díjmentesen hajóval! A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) 2021. október 23-án és 24-én (szombaton-vasárnap) minden 6-11 éves tanuló számára, aki a jegyvásárlás során felmutatja pecsétgyűjtő Kajla útlevelét és diákigazolványát, díjmentes utazást (100% kedvezmény) biztosít a Balaton-parti települések között közlekedő meghirdetett menetrendi hajójárataira. A BAHART Kajla kedvezményt az érintett tanulók korlátlan számban igénybe vehetik jegyvásárlás során.

A „Kajla” diákkal együtt utazók (felnőtt, testvér, stb.) a BAHART hatályos díjszabásában és egyéb kedvezményrendszere alapján válthatják ki a hajójegyüket. A „Kajla” kedvezmény kizárólag a települések között közlekedő normál menetrendi járatokra vehető igénybe, így kompra, séta-, program- vagy egyéb tematikus hajójáratra (pl. Tűzijáték stb.) nem. Más egyéb promóció igénybevételére szintén nem jogosít fel a települési menetrendi járatra történő jegyvásárláskor ez a kedvezmény.

A BAHART jegypénztárak jegyvásárlás nélküli pecsétgyűjtő pontként nem működnek.

A hajózási lehetőség keresőben jelöld ki az induló és célállomást, majd válaszd ki a megfelelő hajójáratot. A kikötői jegypénztárban mutasd be Kajla útleveled és diákigazolványod, és máris kezedben a díjmentes hajójegyed. Ne feledd: Az élményhez hajó visz!

További részletek: https://kajla.hu