Hajózás a Balatonon - Balatoni Hajózási Zrt,Esküvő | Bahart

Főoldal / Rendezvényhajózás / Esküvő

rendezvényhajó, esküvő
rendezvényhajó, esküvő

Esküvő

 

Páratlanul különleges helyszín pároknak a feledhetetlen napra!

Szerelmes párok választják a Balaton partját az örök emléket jelentő fényképek elkészítéséhez, hiszen nem kérdés: a magyar tenger valóban csodálatos hátteret ad a megismételhetetlen pillanatokhoz.

De vajon Neked, mint aki szeretett párjával szintén szeretné összekötni az életét, eszedbe jutott már, hogy ez az élmény még tovább is fokozható?

Miért elégednél meg a Balaton partjával, ha egy hajóval akár a tó közepén is elkészülhetnének ezek a fényképek?

Szeretnél az ünneplő násznépnek valóban páratlan, megismételhetetlen élményeket szerezni? Örülnél, ha családod, vagy baráti köröd a sok sablonos esküvő helyett hosszú ideig a Ti lakodalmatokról áradozna?

Ne csak párodnak mondj igent, mondj igent a fenti kérdésekre is!

Éld át azt az érzést, melyet esküvőd kapcsán a Balatoni Hajózási Zrt. kíván Veled megosztani! Ígérjük, ez a döntésed legalább olyan jó lesz, mint az, hogy szeretett pároddal összekötöd életed!

Ifjú párok sora mesélhet már arról, hogy milyen kimondani a boldogító igent a Balaton közepén a naplementében! Garantáljuk, hogy egyedülálló!

Hajóflottánk összetétele, saját és partnereink kiváló szolgáltatásai garantálják az egyediséget, a különleges helyszínt életed legkülönlegesebb alkalmához.

Kérésedre társaságunk 16 kikötőjének bármelyikéből indítjuk hajóink valamelyikét, hogy helyszínt biztosítsunk a fotózáshoz, a polgári ceremóniához, esküvődhöz, vagy akár lakodalmadhoz is. A kisebb létszámú eseményekhez elsősorban a komoly tradícióval rendelkező nosztalgiahajóinkat javasoljuk, míg az akár többszáz fős program megtartásához nagyhajóinkat ajánljuk. Tekintsd meg hajóinkat, válassz igényed szerint!

 

Engedd meg, hogy segítségedre legyünk! Mit kell ehhez tenned?

Menj a Hajóbérlés ajánlatot kérek! menüpontra és töltsd ki értelemszerűen a rovatokat! Üzeneted alapján kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot, hogy a legjobb, kifejezetten Rátok szabott ajánlatot készíthessük el. Alakítsuk ki közösen a legjobb megoldást!

Életetek egyik legboldogabb napján mi a magunk módján szeretnénk maradandó emlékekkel megajándékozni Titeket! Várjuk megkereséseteket!

További elérhetőségeink:

E-mail: ertekesites@bahart.hu

Telefon: 84/310-050 (4-es menüpont)

Képek