Hajózás a Balatonon - Balatoni Hajózási Zrt,Csapatépítő | Bahart

Főoldal / Rendezvényhajózás / Csapatépítő

Csapatépítő

Ismerjék meg egymást kollégáid egy különleges helyszínen és kovácsolódjon össze egy sikeres munkahelyi közösség, mely vállalkozásod számára ezt követően komoly értéket termel majd a jövőben.

Sokaknak a Balaton egyet jelent a nyárral, a strandolással. A magyar tenger azonban ennél ezerszer több lehetőséget rejt magában. Ráadásul nem csak a kánikulában és nem csupán a parton, hanem tavasszal és ősszel, akár a tó közepén is!

Tedd egyedivé, élménydússá, de legfőképpen hatékonnyá és eredményessé csapatépítő tréningedet!

Mi kell ahhoz, hogy fentieket megvalósíthasd? Egyik korábbi megrendelőnk köszönőlevelében megleled a választ:

„Kiváló ötlet volt a céges csapatépítő tréninget a Balaton közepén a BAHART hajóján tartani. Egyrészt kollégáim nem tudtak betelni az általam már sokszor átélt csodálatos látvánnyal. Másrészt ennél fontosabb értéket jelentett, hogy végre olyan tréninget tarthattunk, amelyen a munkatársaim nem tudtak „lelépni" telefonálni, saját ügyeiket intézni a szállodai szobájukba, így mindenki végig aktív résztvevő, csapattag maradt!"

Találj ki Te is különleges feladatokat kollégáid számára, és mi biztosítjuk ehhez a különleges helyszínt! A hajón „összezárt" résztvevők a csapatépítő programok alatt megtapasztalhatják a közösséget összetartó érzést, és kitartást tanulhatnak a csapatmunkában, számos képességükben fejlődhetnek.

A program során megismerhetik a Balaton régió természetes és épített környezeti szépségeit, kulturális értékeit, érdekességeit. Hajóink pedig kitűnő helyszínt kínálnak a különböző fókuszú szervezeti közösségfejlesztő és csapatépítő koncepciók megvalósítására.


Kérésedre társaságunk 16 kikötőjének bármelyikéből indítjuk hajóink valamelyikét. A kisebb létszámú eseményekhez elsősorban a komoly tradícióval rendelkező nosztalgiahajóinkat javasoljuk, míg az akár többszáz fős programok megtartásához nagyhajóinkat ajánljuk. Tekintsd meg hajóinkat, válassz igényed szerint!

Engedd meg, hogy segítségedre legyünk! Mit kell ehhez tenned?

Menj a Hajóbérlés ajánlatot kérek! menüpontra és töltsd ki értelemszerűen a rovatokat! Üzeneted alapján kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot, hogy a legjobb, kifejezetten Rátok szabott ajánlatot készíthessük el. Alakítsuk ki közösen a legjobb megoldást!

További elérhetőségeink:

E-mail: ertekesites@bahart.hu

Telefon: 84/310-050 (4-es menüpont)