Hajózás a Balatonon - Balatoni Hajózási Zrt,BAHART Kártyák | Bahart

Főoldal / Aktualitások / BAHART Kártyák

BAHART Kártyák

A Balatoni Hajózási Zrt. – az utazóközönség igényeit felmérve – megújította a hajózással kapcsolatos kedvezményrendszerét és a BAHART kártyatípusok bevezetésével jelentősen szélesítette, bővítette.

Aktuális ajándékkártyák

Általános tudnivalók

A Balatoni Hajózási Zrt. – az utazóközönség igényeit felmérve – megújította a hajózással kapcsolatos kedvezményrendszerét és a BAHART kártyatípusok bevezetésével jelentősen szélesítette, bővítette:

  • a kedvezménnyel igénybe vehető szolgáltatások körét,

  • a kedvezmények felhasználhatóságának időszakát,

  • a kedvezményeket igénybe vevő utasok, felhasználók körét!

A BAHART kártyák bevezetésével jelentősen bővült a kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatások köre, hiszen a kártyaegyenleg a kompközlekedés mellett bármely menetrendi, séta-, illetve főidényi tematikus programhajóra is felhasználható!

A megváltott kártyaegyenleg a vásárlástól számított következő év december 31-ig használható fel. Ezzel jelentősen növekedett a kedvezmény felhasználhatóságának időszaka.

Az eddigi kedvezményrendszerhez képest bővült a felhasználók köre is. Egyrészt kedvezményt tudnak igénybe venni a kevesebbet utazók. Másrészt a BAHART kártyák használata nem kötődik a kártyabirtokos személyéhez, a kártya tulajdonosa ugyanis átadhatja kártyáját felhasználásra másnak (pl. családtag, munkatárs, barát) is.

Három különböző egyenleggel lehet jelenleg BAHART Joker Kártyát vásárolni: 50e Ft (10 %), 100e Ft (12 %) és 250e Ft (15 %). A kártyaegyenleghez társulnak az utazások során érvényesíthető százalékos kedvezmények. A BAHART kártyák speciális verziója az Ajándékkártya, mely két egyenlegösszeggel (5e Ft / 10e Ft) vásárolható és ennek révén hajózási élmény adható ajándékba.