BAHART hajóflotta

Hajóparkunk összetétele lehetővé teszi 40 főtől akár több száz fős rendezvények lebonyolítását a Balatonon, egyedülálló lehetőségek között. Vállaljuk szakmai rendezvények, kiállítások, termékbemutatók, üzleti tárgyalások, sajtótájékoztatók, állófogadások teljeskörű szervezését. Hajóink kiváló helyszínt adhatnak a kisebb-nagyobb családi rendezvények, esküvők, leány- és legénybúcsúk, évfordulók, ballagás és diplomaosztók vagy egy emlékezetes születésnap megtartásához.

Általános információk

Nagyhajóink: Társaságunk hajóparkja 7 nagyhajóval rendelkezik, melyek számos színvonalas és exkluzív nagylétszámú rendezvény megtartására alkalmasak. Hajóink alsó zárt és felső nyitott fedélzettel rendelkeznek, klimatizáltak, a 2016-ban átépített Siófok katamarán teljes egészében akadálymentesített. 2024-ben 2 új katamaránnal bővült a hajóflotta.

Nosztalgiahajóink: Kortyolgass el egy pohár finom bort vagy élvezd a gyönyörű balatoni panorámát és naplementét nosztalgiasétahajónk fedélzetén. Korabeli hajóink különleges helyszínt és környezetet nyújtanak üzleti- és családi rendezvényekhez. A Jókai, Helka és Kelén hajóink zárt és nyitott fedélzettel is rendelkeznek, míg a Csobánc, Csongor és Tünde hajóink többnyire nyitott fedélzetűek.

Egyéb hajóink: Kisebb befogadóképességű, modern hajóinkat ajánljuk céges vagy családi rendezvények megtartására. 2017-től a 180 fős Boglár hajóval bővült hajóparkunk. Személyhajóink mellett kompjaink is egyedi helyszínt nyújtanak nagyszabású zenés - táncos rendezvények, kompkoncertek, sportrendezvények, gasztronómiai események megvalósításához. 2024-ben 2 új komp lett tagja a flottának. A helyszín mellé az alábbi szolgáltatásokat is biztosítjuk: - hideg-meleg ételek, saláták, sütemények - teljeskörű italválaszték - zenés, táncos műsorok szervezése.

Amennyiben bármilyen programra hajót szeretnél bérelni, kattints az Ajánlatkérés hajóbérlésre menüpontra és töltsd ki értelemszerűen a rovatokat! Üzeneted alapján kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot, hogy a legjobb, kifejezetten Rád szabott ajánlatot készíthessük el. Együtt megtaláljuk a legjobb megoldást! Engedd meg, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek a Balaton hullámain!

Hajóbérlés ajánlatot kérek!