Hajózási lehetőség kereső

Szolgáltatás kiválasztása

Hajózási lehetőségek

menetrendi

TELEPÜLÉSEK KÖZÖTTI HAJÓJÁRATOK

Az élményhez HAJÓ visz!

A Balatoni Hajózási Zrt. a menetrendi hajózás révén összekötő szerepet tölt be a régió turisztikai életében. A települések között közlekedő menetrendi hajóink igénybevételével ugyanis utasaink nem csupán egy kellemes utazáson vehetnek részt, hanem egyúttal eljuthatnak a legtöbb élményt nyújtó Balaton parti települések döntő többségére is, hiszen Az élményhez HAJÓ visz!

Részletek
sétahajó

SÉTA-, NOSZTALGIAHAJÓZÁS

Programok a Balaton közepén!

A sétahajózás keretében hajóink szinte valamennyi kikötőből indulnak, és páratlan élményt nyújtó hajózást követően térnek vissza a kiinduló hajóállomásra.

Részletek
bulihajó

BULIHAJÓK A BALATON KÖRÜL

Mi ott leszünk! És Te?

Bulizz és táncolj velünk egy különleges helyszínen, a Balaton közepén! DJ-vel, fényekkel, retro zenével és mai slágerekkel várunk bulihajóink fedélzetén!

Részletek
Kalózhajó, gyerekhajó, hajóprogram

GYEREKHAJÓ

Több mint egy hajókirándulás!

Várjuk a legkisebbeket egy kalandos hajóprogramon, ahol varázsolunk, kincset keresünk, szórakozunk, játszunk, feledhetetlen és vidám perceket töltünk együtt a hajó fedélzetén. 

Részletek
komp

TÉLEN-NYÁRON KOMPPAL

A túlpartra tartasz? Csak 8 perc!

A kompközlekedés - a személyhajózási szolgáltatásoktól eltérően - az év minden napján biztosított a Balaton északi és déli partja között! Válaszd is a BAHART kompjait, hogy elkerüld a dugókat, a sorban állást!

Részletek
rendezvényhajózás

RENDEZVÉNYHAJÓZÁS

Különleges helyszín, különleges alkalomra!

Egyedülálló élmény, gyönyörű környezet a balatoni táj, amely feledhetetlen emléket ad mindenki számára. Egyszerre tradicionális és modern!

Részletek