Céges programok, konferenciák, tréningek, csapatépítők

Kápráztasd el partnereid! Az üzleti életben ma már elengedhetetlen, hogy céged kitűnjön a tömegből, a többi hasonló vállalkozás közül. Mindenki valami egyedit akar felmutatni partnerei felé. Ezzel lehet a sikert növelni, versenyelőnyre szert tenni.

Szerezz örömöt munkatársaidnak, válaszd rendezvényed helyszínéül a BAHART egyik hajóját. Ismerjék meg egymást kollégáid egy különleges helyszínen, és kovácsolódjon össze egy sikeres munkahelyi közösség, mely vállalkozásod számára ezt követően komoly értéket termel majd a jövőben. Számos visszatérő partnerünk már évek óta a mi közreműködésünkkel, a mi hajóinkon tartja legváltozatosabb programjait: sajtótájékoztatókat, gálavacsorákat, díjátadásokat, kiállításokat, termékbemutatókat. Miért keresnének más helyszínt, ha már megtalálták az igazit?

Tedd egyedivé, élménydússá, de legfőképpen hatékonnyá és eredményessé csapatépítő tréningedet!

Mi kell ahhoz, hogy fentieket megvalósíthasd? Találj ki különleges feladatokat kollégáid számára, és mi biztosítjuk ehhez a különleges helyszínt! A hajón „összezárt" résztvevők a csapatépítő programok alatt megtapasztalhatják a közösséget összetartó érzést, kitartást tanulhatnak a csapatmunkában és számos képességükben fejlődhetnek. Garantáljuk, hogy a hajóról senki nem tud lelépni és kihúzni magát a programból, hanem végig aktív résztvevő, csapattag marad!

Partnereink bevonásával teljes körű vendéglátási szolgáltatásokkal, gazdag étel-és italválasztékkal, a legváltozatosabb igényeket is kielégítve állunk megrendelőink rendelkezésére. Hajóink jelentős része hangosítással, igény esetén multimédiás eszközökkel felszerelt.

Amennyiben céges programodra hajót szeretnél bérelni, kattints az Ajánlatkérés hajóbérlésre menüpontra és töltsd ki értelemszerűen a rovatokat! Üzeneted alapján kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot, hogy a legjobb, kifejezetten Rád szabott ajánlatot készíthessük el. Együtt megtaláljuk a legjobb megoldást! Engedd meg, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek a Balaton hullámain!

Hajóbérlés ajánlatot kérek! 

További elérhetőségeink

E-mail: ertekesites@bahart.hu
Telefon: 84/310-050 (4-es menüpont)