Bulihajó

Bulihajó

Programok a Balaton közepén!

Ha többre vágysz, mint egy hagyományos disco vagy szórakozóhely, bulizzunk és táncoljunk együtt egy különleges helyszínen a Balaton közepén! DJ-vel, fényekkel, balatoni panorámával, mai zenékkel és retro slágerekkel várjuk utasainkat bulihajóink fedélzetén. A hajók a program végén az induló állomásokra érnek vissza. A hajózás alatt mindenkit szeretettel várunk a hajóbüfében is.

2023-ban július 1. és augusztus 27. között lesznek elérhetőek bulihajóink Siófok, Balatonfüred, Fonyód, Badacsony, Balatonlelle, Balatonboglár, Révfülöp, Keszthely és Balatongyörök hajóállomásokról.

 

Várunk a fedélzeten!

hajózási lehetőség kereső segítségével néhány kattintással megtalálod a Bulihajók konkrét indulási időpontjait, az érintett kikötőket és a Bulihajó díjakat.

 

Ismerd meg hajóinkat, melyek fedélzetén életre szóló balatoni élményeket szerezhetsz!

Hajóflotta

 

Utazási feltételek

  • A Társaság a megváltozott vízállási vagy időjárási viszonyok miatt elmaradó járatokért, azok késéséért, valamint vasúti és autóbusz csatlakozások elmulasztásáért semmiféle felelősséget nem vállal és kártérítést nem nyújt.

  • Az ár-, a menetrend- és programváltoztatás jogát a Társaság fenntartja. Hatályos díjszabásunk letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság hajóállomásain.

  • A sétahajók és programhajók minimum létszám elérése esetén indulnak. Kérjük érdeklődjön jegypénztárainkban vagy a BAHART Ügyfélközpont elérhetőségein.

  • Csoportoknak a hajózási lehetőség megszervezését más időpontokban is vállaljuk.

  • A program résztvevői a jegyvásárlással tudomásul veszik és elfogadják, hogy az utazás során hang-és videofelvétel készülhet, melyet BAHART a szolgáltatásai népszerűsítésére felhasználhat marketing felületein (pl. közösségi portálok, honlap).  

  • A részletes utazási feltételeket az üzletszabályzat tartalmazza, mely letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság hajóállomásain.

Galéria