Főoldal / Programhajózás / Bulihajó

bulihajó
bulihajó

Bulihajó

 

Mi ott leszünk! És Te?

Szakítsunk a hagyományos diszkók és szórakozóhelyek világával, bulizzunk és táncoljunk együtt egy különleges helyszínen: a Balaton közepén! DJ-vel, fényekkel, retrozenével és mai slágerekkel várjuk utasainkat bulihajóink fedélzetén.

A hajó a program végén az induló állomásra ér vissza. A hajózás alatt mindenkit szeretettel várunk a hajóbüfében is.

Ha szeretnéd tudni, hogy mely hajóink fedélzetén szerezhetsz életre szóló balatoni élményeket, akkor kattints IDE és ismerd meg teljes hajóflottánkat!

Hajóprogramunk a 2021-es hajózási szezonban már nem indul, várunk a fedélzeten 2022-ben! 

Utazási feltételek

  • A BAHART jelenleg meghirdetett hajózási szolgáltatásai (kivéve bulihajó) közlekedési szolgáltatásnak minősülnek. Ez alól kivételt képez a zenés-táncos bulihajó, melynek igénybevétele védettségi igazolványhoz kötött!

  • A BAHART személyhajózási szolgáltatásait a járványügyi helyzetben minden utas a kapcsolódó korlátozó intézkedések maradéktalan betartása mellett saját felelősségére veszi igénybe, az utazással összefüggésbe hozható esetleges megbetegedésekért a BAHART felelősséget nem vállal.

  • A Társaság a megváltozott vízállási vagy időjárási viszonyok miatt elmaradó járatokért, azok késéséért, valamint vasúti és autóbusz csatlakozások elmulasztásáért semmiféle felelősséget nem vállal és kártérítést nem nyújt.

  • Az ár-, a menetrend- és programváltoztatás jogát a Társaság fenntartja. Hatályos díjszabásunk letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhet a Társaság hajóállomásain.

  • A sétahajók és programhajók minimum létszám elérése esetén indulnak. Kérjük érdeklődjön jegypénztárainkban vagy a BAHART Ügyfélközpont elérhetőségein.

  • Csoportoknak a hajózási lehetőség megszervezését más időpontokban is vállaljuk.

  • A program résztvevői a jegyvásárlással tudomásul veszik és elfogadják, hogy az utazás során hang-és videofelvétel készülhet, melyet BAHART a szolgáltatásai népszerűsítésére felhasználhat marketing felületein (pl. közösségi portálok, honlap).  

  • A részletes utazási feltételeket az üzletszabályzat tartalmazza, mely letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság hajóállomásain.

Képek