Céges programok, konferenciák, tréningek

Kápráztasd el partnereid! Az üzleti életben ma már elengedhetetlen, hogy céged kitűnjön a tömegből, a többi hasonló vállalkozás közül. Mindenki valami egyedit akar felmutatni partnerei felé. Ezzel lehet a sikert növelni, versenyelőnyre szert tenni.

Szerezz örömöt munkatársaidnak, válaszd rendezvényed helyszínéül a BAHART egyik hajóját. Ismerjék meg egymást kollégáid egy különleges helyszínen, és kovácsolódjon össze egy sikeres munkahelyi közösség, mely vállalkozásod számára ezt követően komoly értéket termel majd a jövőben. Számos visszatérő partnerünk már évek óta a mi közreműködésünkkel, a mi hajóinkon tartja legváltozatosabb programjait: sajtótájékoztatókat, gálavacsorákat, díjátadásokat, kiállításokat, termékbemutatókat. Miért keresnének más helyszínt, ha már megtalálták az igazit?

Partnereink bevonásával teljes körű vendéglátási szolgáltatásokkal, gazdag étel-és italválasztékkal, a legváltozatosabb igényeket is kielégítve állunk megrendelőink rendelkezésére. Hajóink jelentős része hangosítással, igény esetén multimédiás eszközökkel felszerelt.

Amennyiben céges programodra hajót szeretnél bérelni, kattintsHajóbérlés ajánlatot kérek! menüpontra és töltsd ki értelemszerűen a rovatokat! Üzeneted alapján kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot, hogy a legjobb, kifejezetten Rád szabott ajánlatot készíthessük el. Együtt megtaláljuk a legjobb megoldást! Engedd meg, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek a Balaton hullámain!

 

További elérhetőségeink:

E-mail: ertekesites@bahart.hu

Telefon: 84/310-050 (4-es menüpont)

Galéria a képgalériákban

Igen

Galéria