Csapatépítő programok

Tedd egyedivé, élménydússá, de legfőképpen hatékonnyá és eredményessé csapatépítő tréningedet!

Mi kell ahhoz, hogy fentieket megvalósíthasd? Találj ki különleges feladatokat kollégáid számára, és mi biztosítjuk ehhez a különleges helyszínt! A hajón „összezárt" résztvevők a csapatépítő programok alatt megtapasztalhatják a közösséget összetartó érzést, kitartást tanulhatnak a csapatmunkában és számos képességükben fejlődhetnek. Garantáljuk, hogy a hajóról senki nem tud lelépni és kihúzni magát a programból, hanem végig aktív résztvevő, csapattag marad!

Partnereink bevonásával teljes körű vendéglátási szolgáltatásokkal, gazdag étel-és italválasztékkal, a legváltozatosabb igényeket is kielégítve állunk megrendelőink rendelkezésére. Hajóink jelentős része hangosítással, igény esetén multimédiás eszközökkel felszerelt.

Amennyiben csapatépítő programodra hajót szeretnél bérelni, kattintsHajóbérlés ajánlatot kérek! menüpontra és töltsd ki értelemszerűen a rovatokat! Üzeneted alapján kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot, hogy a legjobb, kifejezetten Rád szabott ajánlatot készíthessük el. Együtt megtaláljuk a legjobb megoldást! Engedd meg, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek a Balaton hullámain!

Galéria a képgalériákban

Nem