Hajózz Kajlával húsvétkor!

Vidd magaddal Kajla útleveledet kirándulásaidra, utazásaidra, és mindig vigyázz rá! Azért is fontos, hogy magadnál tartsd, mert saját Kajla útleveleddel és diákigazolványoddal 2023. április 8 - április 10. között díjmentesen hajózhatsz a települések közötti járatainkon!

Ismerd meg a Balaton-parti települések látnivalóit, utazz díjmentesen velünk! 2023. április 8 - április 10. között minden 6-11 éves tanuló számára, aki a jegyvásárlás során felmutatja pecsétgyűjtő Kajla útlevelét és diákigazolványát, azoknak díjmentes utazást (100% kedvezmény) biztosítunk a Balaton-parti települések között közlekedő meghirdetett menetrendi hajójáratainkon. A BAHART Kajla kedvezményt az érintett tanulók korlátlan számban igénybe vehetik jegyvásárlás során.

A „Kajla” kedvezmény kizárólag a települések között közlekedő normál menetrendi járatokra vehető igénybe, így séta-, program- vagy egyéb tematikus hajójáratra (pl. Tűzijáték, stb.) nem. Más egyéb promóció igénybevételére szintén nem jogosít fel a települési menetrendi járatra történő jegyvásárláskor ez a kedvezmény. Online jegyvásárlás esetén a kedvezmény nem vehető igénybe, csak a jegypénztárakban, személyesen érvényesíthető.

Keresd fel honlapunkon a hajózási lehetőség keresőt, jelöld ki az induló és célállomást, majd válaszd ki a megfelelő hajójáratot. A kikötői jegypénztárban mutasd be Kajla útleveled és diákigazolványod, és máris kezedben a díjmentes hajójegyed. Ne feledd: Az élményhez hajó visz!

Aktuális hírek