téli komp

Ünnepi menetrend a kompokon

December 17-én, 24-én és 31-én ünnepi menetrend szerint közlekednek a kompok, az utolsó járatok ezeken a napokon Szántódrévből 15.00Tihanyrévből pedig 15.15 órakor indulnak! Január 1-én az első járatok Szántódrévből 10.00Tihanyrévből pedig 10.15 órakor indulnak!

A további napokon egészen 2022. február 17-ig az alábbiak szerint alakul a menetrend:

  • Szántódrévből 7.00 és 17.00 óra között, 

  • Tihanyrévből 7.15 és 17.15 óra között óránként indulnak kompjárataink.

Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a révkikötők teljes területén és a kompok fedélzetén (a nyitott és zárt utasterekben egyaránt) - a 6. életévét be nem töltött kiskorúak kivételével - mindenki számára kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése! Maszkot a rév pénztáraiban NEM értékesítünk, így kérjük, erről mindenki maga gondoskodjon. A járványügyi kockázat csökkentése érdekében, kérjük, mellőzzék a készpénzben történő fizetést, a jegyek megváltásakor használják (érintős) bankkártyájukat.

A BAHART a hajózási szolgáltatásait a járványügyi helyzetben minden utas a kapcsolódó korlátozó intézkedések maradéktalan betartása mellett saját felelősségére veszi igénybe, az utazással összefüggésbe hozható esetleges megbetegedésekért a BAHART felelősséget nem vállal.