Kikötőhely bérleti szerződés alapján igénybe vett szolgáltatások körének módosítása

A BAHART kikötőiben az éves kikötőhely bérleten túl, a kiegészítő szolgáltatásoknak, így például a téli parti tárolás és az alsóörsi, valamint balatonboglári téli vízen tárolás igénybevételének is egyaránt feltétele a BAHART Ügyfélközpont által elkészített, mindkét fél (Bérlő és BAHART) által aláírt, megkötött szerződés. Amennyiben szerződésében korábban ezen téli tárolási szolgáltatások nem szerepeltek, igényét a BAHART Ügyfélközpont felé szíveskedjen jelezni.

BAHART Ügyfélközpont

Ha az adott kikötőben a szolgáltatás biztosításához szükséges kapacitás rendelkezésre áll, munkatársaink a mindenkori díjszabásban rögzített szerződésmódosítási díj felszámításával elkészítik Önnek a módosított szerződést.

Minden év október hónapban a BAHART Ügyfélközpont által végzett adategyeztetés célja a következő évi szerződéses adatok pontosításán túl a kikötőben zajló ügyintézés gyorsabbá tétele és a helyszíni fizetések számának csökkentése azáltal, hogy a következő évre igényelt szolgáltatások körét felmérje.

 

A kikötőinkben igénybe vehető szolgáltatások:

- hajófenékmosás

- hajó téli parton tárolása (siófoki, balatonföldvári, balatonszemesi, balatonlellei, balatonboglári, szigligeti, badacsonyi kikötőkben)

- árbócdaruzás

- hajó vízretétel -és kiemelés (daruzás)

- hajóágy nyári tárolása (siófoki, balatonföldvári, balatonszemesi, balatonlellei, balatonboglári, szigligeti, kikötőkben)

- hajó téli vízen tárolása alsóörsi kikötőnkben.

A szolgáltatások igénybevételéhez a kikötőmesterrel történő időpont egyeztetés szükséges.