Kishajó felelősségbiztosítás megkötése, meglévő biztosítás módosítása

A BAHART vitorláskikötői szolgáltatások igénybevételének alapfeltétele, hogy az érintett hajónak érvényes kishajó felelősségbiztosítással kell rendelkezni. Társaságunk lehetőséget biztosít Bérlői részére, hogy hajójukra BAHART közreműködésével kössék meg biztosítási szerződésüket. Ez esetben a biztosítási szolgáltatás a kikötőhely bérleti szerződés részét képezi, és BAHART fedezetigazolást állít ki a biztosítási jogviszony igazolására. Társaságunk biztosítási partnere 2022. óta a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. 3 féle fedezetvállalási konstrukciót kínál bérlőink részére: 5 millió, 25 millió és 50 millió Ft-os értékhatárig. A Magyar Vitorlás Szövetség 50 millió Ft értékű felelősségbiztosítást ír elő az általa szervezett versenyeken való részvételhez.

Amennyiben Ön növelni szeretné a megkötött szerződésében szereplő biztosítás értékhatárát, jelezze igényét a BAHART Ügyfélközpont elérhetőségein.

BAHART Ügyfélközpont

Munkatársaink a mindenkori díjszabásban rögzített szerződésmódosítási díj felszámításával rövid határidővel módosítják a kikötőhely bérleti szerződést, és kiállítják az Ön által igényelt biztosításra vonatkozó kötvényt, valamint intézkednek a különbözeti összegről szóló számla kiállításáról.

A CIG Pannónia Zrt. kishajó felelősségbiztosításával kapcsolatos tájékoztatókat a Vitorláskikötői ügyintézéshez szükséges dokumentumok menüpontban éri el.