Túra

Bérlőink a korábbi időszaknak megfelelően a jövőben is díjmentesen használhatják a Bahart vitorláskikötő láncát hajós túráik alkalmával. Azonban az elmúlt évek statisztikái és tapasztalatai alapján bevezetésre került, a 2023-as hajózási szezonra, a túrázási szolgáltatással kapcsolatban egy olyan szabályozás, amely minden bérlő részére 10 alkalommal teszi lehetővé más Bahart kikötő díjmentes felkeresését. Ez a 10 alkalom összevontan vonatkozik a 3 órát meg nem haladó kikötő használat esetére és a 3 órát meghaladó kikötő használat esetére is. Felméréseink alapján a 10 alkalmas díjmentes túrázási lehetőség, szerződött bérlőink több mint 90 %-ának semmilyen hátránnyal nem jár, hiszen túrázásaik száma nem éri el a 10 alkalmat.

A kereskedelmi céllal—charter tevékenység—hajót üzemeltető bérlőink esetében ez a lehetőség 50 alkalomra szól, figyelembe véve az ezekre a hajókra vonatkozó nagyobb igényt.

A megváltozott új működés szerint is az eddigieknek megfelelően, kérjük a kikötőbe történő megérkezésük után közvetlenül jelentkezzenek a kikötőmesternél, akik „szolgáltatási jegyzőkönyv” -et fognak nyomtatni az önök számára, amely rendszer automatikusan levonja a 10 alkalomból az erre a kikötésre szóló egy egységet. A gyakrabban túrázók, miután elfogyasztották 10 db díjmentes kikötési lehetőségüket a díjszabásban megadott az idei évtől méretfüggetlen a kikötés időtartamától függő díjat kell fizetniük.*

 

*Az idén bevezetett új szabályozás nem érinti a BAHART Regatta futamait, tehát a verseny előtti péntek éjszaka és a verseny szombati napján továbbra is díjmentes használhatják a kikötőt a versenyre nevezett hajók.