Sétahajó főidény

1 órás sétahajózás

Programok a Balaton közepén!

A kellemes 1 órás hajóút alatt utasaink megcsodálhatják a Balaton szemet gyönyörködtető világát és a part menti látnivalókat egyaránt.

Sétahajóink július 2-től elérhetőek Siófok, Balatonfüred, Tihany, Keszthely, Badacsony, Balatonmáriafürdő, Balatonalmádi, Balatonföldvár, Balatongyörök, Balatonszemes, Balatonlelle, Balatonboglár, Révfülöp, Fonyód, Alsóörs kikötőinkből.

Várunk a fedélzeten! A hajózási lehetőség kereső segítségével néhány kattintással megtalálod a sétahajóink konkrét indulási időpontjait, az érintett kikötőket és a menetdíjakat.

 

Vedd meg jegyed online, előre, kényelmesen sorban állás nélkül!

JEGYVÁSÁRLÁS

 

Ismerd meg hajóinkat, melyek fedélzetén életre szóló balatoni élményeket szerezhetsz!

Hajóflotta

Utazási feltételek

  • A Társaság a megváltozott vízállási vagy időjárási viszonyok miatt elmaradó járatokért, azok késéséért, valamint vasúti és autóbusz csatlakozások elmulasztásáért semmiféle felelősséget nem vállal és kártérítést nem nyújt.

  • Az ár-, a menetrend- és programváltoztatás jogát a Társaság fenntartja. Hatályos díjszabásunk letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhet a Társaság hajóállomásain.

  • A sétahajók és programhajók minimum létszám elérése esetén indulnak. Kérjük érdeklődjön jegypénztárainkban vagy a BAHART Ügyfélközpont elérhetőségein.

  • Csoportoknak a hajózási lehetőség megszervezését más időpontokban is vállaljuk.

  • A részletes utazási feltételeket az üzletszabályzat tartalmazza, mely letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság hajóállomásain.

Galéria