Sétahajó

1 órás sétahajózás

Programok a Balaton közepén!

A kellemes 1 órás hajóút alatt utasaink megcsodálhatják a Balaton szemet gyönyörködtető világát és a part menti látnivalókat egyaránt.

Elindult a tavaszi hajózási szezon a BAHART-nál!

2024 tavaszán újra elindulnak hajójárataink 4 kikötőből. Siófok, Balatonfüred, Badacsony és Fonyód hajóállomások nyitnak meg a márciusi és áprilisi hónapban.

2024.03.29.-04.01., 04.06-07., 04.13-14., 04.20-21., 04.27-28. napokon.

Badacsony: 15:00 

Siófok, Balatonfüred, Keszthely: 11:00 12:30 14:00 16:00

 

hajózási lehetőség kereső segítségével néhány kattintással megtalálod a települések között közlekedő hajóink konkrét indulási időpontjait, az érintett kikötőket és a menetdíjakat.

 

Ismerd meg hajóinkat, melyek fedélzetén életre szóló balatoni élményeket szerezhetsz!

Hajóflotta

 

Utazási feltételek

  • A Társaság a megváltozott vízállási vagy időjárási viszonyok miatt elmaradó járatokért, azok késéséért, valamint vasúti és autóbusz csatlakozások elmulasztásáért semmiféle felelősséget nem vállal és kártérítést nem nyújt.
  • Az ár-, a menetrend- és programváltoztatás jogát a Társaság fenntartja. Hatályos díjszabásunk letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhet a Társaság hajóállomásain.
  • A sétahajók és programhajók minimum létszám elérése esetén indulnak. Kérjük érdeklődjön jegypénztárainkban vagy a BAHART Ügyfélközpont elérhetőségein.
  • Csoportoknak a hajózási lehetőség megszervezését más időpontokban is vállaljuk.
  • A részletes utazási feltételeket az üzletszabályzat tartalmazza, mely letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság hajóállomásain.