Aktuális tájékoztató

Kedves Bérlőnk!

Az idei évben is havi rendszerességgel tájékoztatunk a BAHART vitorláskikötőivel kapcsolatos információkról, immár megújult formában!

A BAHART új vitorláskikötői tájékoztatója a Karabiner nevet kapta, mely arra utal, hogy BAHART-ot, illetve a vitorláskikötőinket használó Bérlőket összekapcsolja. A kikötői szolgáltatásokkal kapcsolatos fontos, hasznos tudnivalókat, teendőket, kötelezettségeket közvetítjük ezen keresztül is az adott évi Bérlőink felé. Célunk, hogy mindenki naprakész, pontos információkkal rendelkezzen az év során.

 

BAHART Ügyfélközpont elérhetőségei vitorlás Bérlőink és Ügyfeleink részére:

BAHART Ügyfélközpont

Tel.: +36 84 310 050 / 3. menüpont (munkanapokon 8.00 és 16.00 között)

E-mail: marina@bahart.hu

Levelezési címünk: Balatoni Hajózási Zrt. Vitorláskikötői Üzletág, 8600 Siófok, Krúdy sétány 2.

SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁSI REND 

2020.09.10-től a pandémiás helyzet miatt Munkatársaink és Bérlőink egészségének megóvása érdekében a személyes ügyfélfogadás a BAHART Ügyfélközpontban szünetel.

Munkatársaink továbbra is készséggel állnak rendelkezésre telefonon a 84/310-050-es telefonszámon, illetve e-mailben a marina@bahart.hu e-mailcímen.

Megértésed és együttműködésed köszönjük!

 

Wifizz ingyen vitorláskikötőinkben!

A Smartwifi internetszolgáltatást a BAHART bérlői – korlátozások nélkül – térítésmentesen veheted igénybe a Smartwifi kártya segítségével, a névre szóló bérlői kártyát BAHART kikötőmesteri irodáiban veheted át első kikötőlátogatáskor.

Legfontosabb információk a szolgáltatásról! 

Idén szeretnénk többet nyújtani! Minden SmartWifi bérlői kártya tulajdonos lehetőséget kap a Smartwifi Club-hoz való csatlakozásra. Egy gyors regisztrációt követően lehetőséged nyílik további kedvezményes kínálatunkból válogatni. És ami talán a legfontosabb, managelheted a birtokolt kártyákat, illetve regisztrált készülékeket, így biztosítva internet hozzáférést annak, akinek csak szeretnéd!
www.smartwificlub.hu

Galéria a képgalériákban

Nem