Előidény menetrendi

Települések közötti hajójáratok

Az élményhez HAJÓ visz!

A települések között közlekedő menetrendi hajóink igénybevételével utasaink eljuthatnak a legtöbb élményt nyújtó Balaton-parti települések döntő többségére, hiszen "Az élményhez HAJÓ visz!"

A hagyományos tömegközlekedéstől eltérően, utasaink kellemes időtöltésben részesülnek hajóink fedélzetén, hiszen nem csak az úti cél elérése a fontos, maga az utazás is emlékezetes és izgalmas része a kirándulásnak. A hajózás alatt a szülőket és gyerekeket szeretettel várjuk a hajóbüfében is.

Elindult az előszezon a BAHART-nál!

Június 1-től indul az előszezon!

Sűrűbb menetrenddel várjuk az utasokat immár mind a 17 hajóállomásról.

2024. június 21. és július 5. között, egészen az előidény végéig az eddigiekhez képest, további 8 hajóállomásról indulnak naponta menetrend szerinti járataink. Balatonszemes, Balatonlelle kivételével a hét minden napján közlekednek hajók a Balatonon, míg az említett két kikötőben pénteken és hétvégén van lehetőség hajóra szállni.

 

Június 1-től a menetrendi hajójáratokon a családi jegytípus megváltozik, ugyanis a gyermekek számától függetlenül, kedvezményes, fix áron igénybe lehet venni ezt a jegytípust.

A fogyatékossági támogatásra jogosultak ezentúl díjmenetesen utazhatnak a települések közötti menetrendi járatokon. 

 

A linken elérhető a települések közötti hajójáratok menetdíja: díjszabás

Várunk minden érdeklődőt a fedélzeten!

 

hajózási lehetőség kereső segítségével néhány kattintással megtalálod a települések között közlekedő hajóink konkrét indulási időpontjait, az érintett kikötőket és a menetdíjakat.

Ismerd meg hajóinkat, melyek fedélzetén életre szóló balatoni élményeket szerezhetsz!

Hajóflotta

 

Utazási feltételek

  • A megváltott menetjegyek kizárólag a jegyen szereplő, adott időpontra szóló utazásnál használhatók majd fel, ugyanazon útvonalon korábbi vagy későbbi járatra nem érvényesek. Erre a korlátozott befogadóképesség miatt van szükség, hogy a szállítandó utasok száma előre tervezhető legyen.
  • A BAHART felhívja utasai figyelmét, hogy a települések között közlekedő menetrendi járatokra a retúrjegyek vásárlását részesítsék előnyben, az ismételt pénztári sorban állás elkerülése végett.
  • A Társaság a megváltozott vízállási vagy időjárási viszonyok miatt elmaradó járatokért, azok késéséért, valamint vasúti és autóbusz csatlakozások elmulasztásáért semmiféle felelősséget nem vállal és kártérítést nem nyújt.
  • Az ár-, a menetrend- és programváltoztatás jogát a Társaság fenntartja. Hatályos díjszabásunk letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság hajóállomásain.
  • A települések között közlekedő meghirdetett menetrendi hajójáratok utaslétszámtól függetlenül indulnak.
  • Csoportoknak a hajózási lehetőség megszervezését más időpontokban is vállaljuk.
  • Járatainkon a hajók befogadóképességének függvényében és a forgalmi viszonyoknak megfelelően, a kerékpárok szállítását csak korlátozottan tudjuk biztosítani.
  • A hajóra csak szájkosárral és pórázzal ellátott kutyát szabad felvinni.
  • A részletes utazási feltételeket az üzletszabályzat tartalmazza, mely letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság hajóállomásain.