Főidény menetrendi

Települések közötti hajójáratok

Az élményhez HAJÓ visz!

A települések között közlekedő menetrendi hajóink igénybevételével utasaink eljuthatnak a legtöbb élményt nyújtó Balaton-parti települések döntő többségére, hiszen "Az élményhez HAJÓ visz!"

A hagyományos tömegközlekedéstől eltérően, utasaink kellemes időtöltésben részesülnek hajóink fedélzetén, hiszen nem csak az úti cél elérése a fontos, maga az utazás is emlékezetes és izgalmas része a kirándulásnak. A hajózás alatt a szülőket és gyerekeket szeretettel várjuk a hajóbüfében is.

A települések közötti menetrendi hajózás július 2-től elérhető Siófok-Balatonfüred-Tihany, Fonyód-Badacsony, Siófok-Balatonfüred-Tihany-Tihanyrév-Balatonföldvár, Balatonalmádi-Alsóörs-Tihany-Balatonfüred-Tihany-Tihanyrév-Balatonföldvár, Balatonmáriafürdő-Balatongyörök-Szigliget-Badacsony, Keszthely-Balatongyörök-Balatonmáriafürdő, Balatonboglár-Révfülöp, Balatonlelle-Balatonboglár-Badacsony és Balatonboglár-Balatonlelle-Balatonszemes-Balatonföldvár útvonalakon.

Várunk a fedélzeten! A hajózási lehetőség kereső segítségével néhány kattintással megtalálod a települések között közlekedő hajóink konkrét indulási időpontjait, az érintett kikötőket és a menetdíjakat.

 

Vedd meg jegyed online, előre, kényelmesen sorban állás nélkül!

JEGYVÁSÁRLÁS

 

Ismerd meg hajóinkat, melyek fedélzetén életre szóló balatoni élményeket szerezhetsz!

Hajóflotta

 

Utazási feltételek

  • A megváltott menetjegyek kizárólag a jegyen szereplő, adott időpontra szóló utazásnál használhatók majd fel, ugyanazon útvonalon korábbi vagy későbbi járatra nem érvényesek. Erre a korlátozott befogadóképesség miatt van szükség, hogy a szállítandó utasok száma előre tervezhető legyen.

  • A BAHART felhívja utasai figyelmét, hogy a települések között közlekedő menetrendi járatokra a retúrjegyek vásárlását részesítsék előnyben, az ismételt pénztári sorban állás elkerülése végett.

  • A Társaság a megváltozott vízállási vagy időjárási viszonyok miatt elmaradó járatokért, azok késéséért, valamint vasúti és autóbusz csatlakozások elmulasztásáért semmiféle felelősséget nem vállal és kártérítést nem nyújt.

  • Az ár-, a menetrend- és programváltoztatás jogát a Társaság fenntartja. Hatályos díjszabásunk letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhet a Társaság hajóállomásain.

  • A települések között közlekedő meghirdetett menetrendi hajójáratok utaslétszámtól függetlenül indulnak.

  • Csoportoknak a hajózási lehetőség megszervezését más időpontokban is vállaljuk.

  • Járatainkon a hajók befogadóképességének függvényében és a forgalmi viszonyoknak megfelelően, a kerékpárok szállítását csak korlátozottan tudjuk biztosítani.

  • A hajóra csak szájkosárral és pórázzal ellátott kutyát szabad felvinni.

  • A részletes utazási feltételeket az üzletszabályzat tartalmazza, mely letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság hajóállomásain.

Galéria