Esküvők

Szeretnéd, ha a Balatonról mindig a boldogság jutna az eszedbe? Mondd ki a boldogító „Igen”-t a vízen ringatózó hajóink egyikén. Ezer esküvői fotó készült már a Balaton partján. Te fogadj örök hűséget párodnak a tó közepén!

Ha azt akarod, hogy a Te lakodalmadra minden vendég évtizedek múlva is emlékezzen, ajándékozzátok meg a násznépet egy életre szóló emlékkel. Éljétek át azt az érzést, ami csak keveseknek adatik meg! A Balatoni Hajózási Zrt. páratlan élményt garantál a pároknak, és azt szeretnénk, ha a nagy napon egyszeri és megismételhetetlen boldogságban lenne részetek!

Hajóflottánk összetétele, saját és partnereink kiváló szolgáltatásai garantálják az egyediséget, a különleges helyszínt életed egyik legfontosabb alkalmához: fotózáshoz, polgári ceremóniához, esküvőhöz, vagy akár lakodalmadhoz is.

Partnereink bevonásával teljes körű vendéglátási szolgáltatásokkal, gazdag étel-és italválasztékkal, a legváltozatosabb igényeket is kielégítve állunk megrendelőink rendelkezésére. Hajóink jelentős része hangosítással, igény esetén multimédiás eszközökkel felszerelt.

Amennyiben esküvődre hajót szeretnél bérelni, kattintsHajóbérlés ajánlatot kérek! menüpontra és töltsd ki értelemszerűen a rovatokat! Üzeneted alapján kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot, hogy a legjobb, kifejezetten Rád szabott ajánlatot készíthessük el. Együtt megtaláljuk a legjobb megoldást! Engedd meg, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek a Balaton hullámain!

 

További elérhetőségeink:

E-mail: ertekesites@bahart.hu

Telefon: 84/310-050 (4-es menüpont)

 

Galéria a képgalériákban

Nem

Galéria