BAHART podcast

 

A 176. balatoni hajózási szezonban elindult a BAHART Podcast sorozat, melynek epizódjaiban a Balatoni Hajózási Zrt. főbb híreiről, a megújult szolgáltatásokról, akciókról kapnak információkat a hallgatók.

A BAHART Podcast 4. epizódjában friss információkat hallgathattok meg az egyre népszerűbb online jegyről, az őszi különleges programkínálatunkról és, arról, hogy már több mint egymillió utas szállt fel a BAHART hajóflotta fedélzetére! 

A legújabb podcastet itt hallgathatjátok meg: https://spotifyanchor-web.app.link/e/xE3S1AfPnsb

 

Ha lemaradtatok volna esetleg a korábbi Podcast részekről itt meghallgathatjátok őket:

BAHART Podcast 1. rész

A 176. balatoni hajózási szezonnal elindított BAHART Podcast első epizódjában Veigl Gábor, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója beszélt az idei év újításairól, várható fejlesztésekről, illetve a júniusban debütált online jegyrendszerről. A podcast hanganyag itt elérhető: https://anchor.fm/balatoni-hajzsi-zrthttps://anchor.fm/balatoni-hajzsi-zrt

BAHART Podcast 2. rész

Ismét utasrekordok, bemutatkoztak az új partnerek, elismeréseket kapott a BAHART és bemutatásra került a BAHART dal.

Igazi balatoni borok és sörök fokozzák az élményt az idei szezonban, amihez természetesen hajó visz! Illetve elindult az online jegyértékesítés is. Még több programhajó, ami a gyermek és bulihajók után a kultúra vizén is kihajózik idén ősszel Keszthelyről - addig pedig extra menetrend jön augusztusban még több hajóval.

Veigl Gábor vezérigazgató a növekvő utasszámról is beszélt, illetve bemutatkozott a BAHART dal, és arra is büszkék vagyunk, hogy több díjban is részesült a Balatoni Hajózási Zrt.!

A podcast hanganyag itt elérhető: https://anchor.fm/.../Ismt-utasrekordok--bemutatkoztak-az...

 

NEW LEVEL EMPIRE X BAHART Podcast 

Ez a podcast az Áthajózhatnánk BAHART dalról szól, melyben a New Level Empire oszlopos tagjait, Zolát és Newl-t kérdeztük a BAHART dal készítésének kulisszáiról, arról, hogy milyen élményeik fűződnek a Balatonhoz és a BAHART-hoz.

A podcastet itt meghallgathatjátok: https://anchor.fm/.../BAHART-dalpremier-a-New-Level...