Kóstold körbe a Balatont hajóval!

 

Lágyan simogat az őszi napsugár, ezernyi színben pompázik a természet és a Balaton vize egyre szeszélyesebben fodrozódik. Eljött a kulináris élmények és utazások, valamint borkóstolók ideje! A Balatoni Kör a siófoki Plázsra, közvetlenül a vízpartra, az őszi Balaton mesés ízeit, zamatait. Az őszi időszakban indul a Balatoni Kör megújult gasztro rendezvénysorozata a Kóstold körbe Bor & Gasztrofeszt!

A Balatoni Hajózási Zrt. csatlakozva a különleges gasztronómiai eseményhez lehetővé teszi nektek, hogy a csodaszép őszi magyar tengert átszelve érkezzetek a siófoki eseményre, illetve a kulináris élményeket követően átéljétek azt sétahajóink fedélzetén, amit egy fotó sem adhat vissza!

Érkezzetek hajóval október 9-én szombaton Siófokra az északi partról és kóstoljátok körbe a Balaton gasztro különlegességeit Siófokon a Plázson a Balatoni Kör rendezvényén!

Ezen a napon ha részt vesztek a Bor & Gasztrofeszten délután egy kellemes ebédet követően 17,5% kedvezménnyel utazhattok a Siófokról 14:00-kor és 16:00-kor induló sétahajó járatainkon!

A Kóstold Körbe Bor & Gasztrofeszten 12:00 - 20:00 között a Balatoni Kör éttermei, borászai, cukrászdái, pálinka-és sörfőzdéi termékeinek kóstolásában vehettek részt, illetve ha a családdal érkeznétek a Fanyűvő játékpark kínál a helyszínen kikapcsolódási lehetőséget a kicsiknek és nagyoknak egyaránt különleges fajátékokkal. 13:00 - 17:00 között egy finom bor mellett meghallgathatjátok a Babos Piller Jazz Duo koncertjét. A rendezvény 20:00-kor zárul. A rendezvény háziasszonya Takács Nóri

 

Néhány fontos menetrendi infó, amit jó, ha tudtok:

Siófokra az alábbi időpontokban indulnak menetrendi járatok Balatonfüredről: 10:10, 12:10, 15:40, 17:10 óra.

A Siófokról Balatonfüredre induló járatok pedig a következő időpontokban indulnak: 10:00, 11:30, 15:00, 17:00 óra.

A balatoni kompok az őszi menetrend szerint november 7-ig Szántódról 6:40-18.40-ig, Tihanyból pedig 7:00-19.00-ig 40 percenként indulnak. A kompjáratokat szükség esetén a menetrend felfüggesztésével sűrítik!

 

Gyertek és éljetek át velünk új őszi gasztro élményeket hajóval!

Aktuális hírek

 • 4 új hajó

  Történelmi léptékű fejlesztés a BAHART-nál – négy új hajó felavatásával indult el a balatoni hajózási szezon!

  Bővebben
 • Tomaj

  Sétahajózás a tavaszi szünetben az új hajók fedélzetén

  Bővebben
 • Avatás

  Első hajó fogadása, új hajók bemutatása

  Bővebben
 • Komp

  Március 15-től változik a kompmenetrend!

  Bővebben
 • Komp

  Február 16-tól változik a kompmenetrend!

  Bővebben
 • sztmiki

  Több évtizedes rekordot döntött meg a BAHART tavalyi utasszáma

  Bővebben