Főoldal / Hajózási lehetőségek

- Részletek

Indulás
perc
Érkezés
Mikor
Szolgáltatás
Hajó neve
Indulás
Érkezés

perc

Mikor:
Szolgáltatás
Hajó neve

Menetdíjak

A fenti díjak Ft-ban értendők, és tartalmazzák az ÁFA-t.

A honlapon megadott kompjáratok indulási és érkezési időpontjai tájékoztató jellegűek. A kompjáratok menetrendjét a forgalom függvényében felfüggeszthetjük, a járatokat sűríthetjük. Honlapunk főoldalán a következő kompindulás rovatban talál tájékoztatást arról, hogy a kompok aktuálisan a meghirdetett menetrend szerint közlekednek, vagy folyamatosan járnak a két part között. Társaságunk fenntartja a menetrendváltozás jogát. A megváltozott időjárási viszonyok és vízállás miatt elmaradó kompjáratokért, azok késéséért, valamint a vasúti és autóbusz csatlakozások elmulasztásáért Társaságunk felelősséget nem vállal, kártérítést nem nyújt.

A menetjegyeket a BAHART révkikötői jegypénztáraiban (Szántódrév, Tihanyrév) lehet megvásárolni. 

Telefonon és e-mailben a BAHART Ügyfélközpont elérhetőségein állunk rendelkezésre.

A menetjegy megvásárlásával az utas elfogadja a csatolmányok rovatban letölthető Üzletszabályzatban rögzített részletes utazási feltételeket. A komp menetrend szerinti járatain alkalmazott díjtételekről és az igénybe vehető kedvezményekről bővebb tájékoztatást a csatolmányok rovatban szereplő hatályos Díjszabás dokumentumban talál. A révközlekedés során a kedvezményes menetjegy igénybevételének lehetőségét és a jogosultak körét a 85/2007 (IV.25) és a 120/2012 (VI.26) kormányrendeletek szabályozzák. Kedvezményt ezen rendeletek alapján nyújtunk utasainknak. A kedvezményre vonatkozó jogosultságot a menetjegy váltásakor igazolni kell a helyszínen.

Fizetési módok:

- készpénz - bankkártya

- SZÉP kártya

- BAHART Ajándékkártya és BAHART Joker kártya

Jegyvásárlásnál egyidejűleg maximum kétféle fizetési mód alkalmazható, melyből az egyiknek készpénz típusúnak (készpénz vagy bankkártya) kell lennie. A fel nem használt menetjegy visszaváltását az utazás megkezdése előtt a menetjegyet kiadó pénztártól lehet kérni 10% kezelési költség levonása mellett. Az árváltoztatás jogát a Társaság fenntartja!

A Szántód - Tihany kompjáratról, az utazási feltételekről bővebb információt a linkre kattintva is olvashat.