Szántód-Tihany komp Tihanyrév és Szántódrév között 2022.05.19. csütörtök

perc
Menetdíjak

Menetdíjak

A fenti díjak Ft-ban értendők, és tartalmazzák az ÁFA-t.

Tájékoztatjuk, hogy a kompjáratok menetrendjét a forgalom függvényében Társaságunk felfüggesztheti, a járatokat sűrítheti. Honlapunk főoldalán a „Következő kompindulás” rovatban talál információt arról, hogy a kompok aktuálisan a meghirdetett menetrend szerint közlekednek, vagy folyamatosan járnak a két part között. A menetrendváltozás jogát fenntartjuk. A megváltozott időjárási viszonyok és vízállás miatt elmaradó kompjáratokért, azok késéséért, valamint a vasúti és autóbusz csatlakozások elmulasztásáért a BAHART felelősséget nem vállal, kártérítést nem nyújt.

 

A BAHART révkikötői jegypénztáraiban (Szántódrév, Tihanyrév) minden menetjegytípus megvásárolható, melyek esetében az utazást a jegyváltást követő 1 órán belül meg kell kezdeni. Kompra kizárólag gyalogos és kerékpár jegy megvásárlására van lehetőség online jegyvásárlási felületünkön.  Az online vásárolt komp menetjegyek – a kiválasztott indulási időponttól függetlenül – a felhasználhatósági időtartamon belül bármely kompjáratra felhasználhatók.

 

A menetjegy megvásárlásával az utas elfogadja a csatolmányok rovatban letölthető RÉV Üzletszabályzatban rögzített részletes utazási feltételeket, online jegyvásárlás esetén a kapcsolódó Általános Szerződéses Feltételeket. 

 

A komp menetrend szerinti járatain alkalmazott díjtételekről és a helyszíni pénztári vásárlásnál igénybe vehető kedvezményekről bővebb tájékoztatást a csatolmányok rovatban szereplő hatályos RÉV Díjszabás dokumentumban talál. A révközlekedés során a kedvezményes menetjegy igénybevételének lehetőségét és a jogosultak körét a 85/2007 (IV.25) és a 120/2012 (VI.26) kormányrendeletek szabályozzák. Kedvezményt ezen rendeletek alapján nyújtunk utasainknak. A kedvezményes díjtételű jegyek igénybevételére vonatkozó jogosultságot a menetjegy pénztárban történő vásárlásakor / hajóra történő felszállás előtt igazolni kell a helyszínen. Jogosulatlan díjkedvezmény használat esetén a díjkülönbözetet a kikötői jegypénztárban ki kell egyenlíteni.

 

Tájékoztatjuk, hogy bizonyos kedvezmények és fizetési módok az online jegyértékesítő felületen nem vehetők igénybe!

 

Helyszíni pénztári fizetési módok:

Helyszíni jegyvásárlásnál egyidejűleg legfeljebb kétféle fizetési mód alkalmazható, melyből az egyiknek készpénz típusúnak (készpénz vagy bankkártya) kell lennie. A fel nem használt, kikötői pénztárban vásárolt menetjegy visszaváltását az utazás megkezdése előtt, a menetjegy érvényességi idején belül a menetjegyet kiadó pénztártól lehet kérni 10% kezelési költség levonása mellett. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Online vásárlásnál igénybe vehető fizetés mód:

  • SimplePay: bármely bank által kibocsátott MasterCard / Maestro / Visa / American Express bankkártya használatával

A jegy.bahart.hu oldalon vásárolt, fel nem használt menetjegyet 10% kezelési költség levonása mellett az online jegyvásárláshoz kapcsolódó ÁSZF-ben rögzített időn belül lehet visszaváltani. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Kérdése esetén telefonon és e-mailben a BAHART Ügyfélközpont elérhetőségein állunk rendelkezésre.

 

A Szántód - Tihany kompjáratról, az utazási feltételekről bővebb információ a linkre kattintva olvasható.